هدفگذاری تولید بیش از 23 هزار تن انواع آبزیان در استان کرمانشاه

سهراب صحرایی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: براساس برآوردهای انجام شده از این میزان، 9 هزار و 101 تن مختص به تولید ماهیان گرمابی، خاویاری و تولید در منابع آبی و 14 هزار و 644 تن نیز مختص به تولید ماهیان سردابی شامل تولید در مزارع منفرد، مجتمع، دومنظوره و قفس خواهد بود.

سهراب صحرایی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: براساس برآوردهای انجام شده از این میزان، 9 هزار و 101 تن مختص به تولید ماهیان گرمابی، خاویاری و تولید در منابع آبی و 14 هزار و 644 تن نیز مختص به تولید ماهیان سردابی شامل تولید در مزارع منفرد، مجتمع، دومنظوره و قفس خواهد بود.

مدیرکل شیلات استان کرمانشاه با بیان اینکه این میزان تولید در مقایسه با سال گذشته بیش از 2 هزار تن افزایش نشان می دهد یادآور شد: همچنین برای امسال پیش بینی شده است پنج میلیون و 200 هزار قطعه انواع ماهیان زینتی و 25 تن میگوی آب شیرین در استان تولید و روانه بازار مصرف شود.

صحرایی ادامه داد: سال گذشته نیز در مجموع 21 هزار و 690 تن آبزی شامل هشت هزار تن ماهیان گرمابی، خاویاری و تولید در منابع آبی و 13 هزار و 685 تن ماهیان سردابی در استان کرمانشاه تولید شد.

وی با بیان اینکه در سال گذشته در مجموع برای سه هزار و 734 نفر بصورت مستقیم در بخش آبزی پروری استان زمینه اشتغال فراهم شد افزود: همچنین در سال گذشته بیش از 2 هزار و 312 تن ماهی خوراکی تازه از نوع ماهیان سردابی و عمدتا گرمابی کپور و 361 هزار و 400 قطعه ماهی زنده کپور از این استان به خارج از کشور صادر شد.

صحرایی اظهار کرد: هم اکنون تعداد 460 مزرعه فعال آبزی پروری در استان کرمانشاه وجود دارد.

به گزارش ایرنا، استان کرمانشاه هم اکنون با دارا بودن 460 واحد شیلاتی در قالب 378 مزرعه سردابی سالانه 13 هزار و 700 تن و همچنین با داشتن 80 واحد مزرعه گرمابی و تولید هفت هزار و 600 تن و 2 مزرعه تولید ماهیان خاویاری با تولید 10 تن و نیز چهار مجتمع سردآبی و یک مجتمع گرمابی به همراه چهار واحد پرورش ماهی در قفس یکی از قطب های مهم تولید ماهی در بین استان های غیرساحلی کشور محسوب می شود.

این استان هم اینک رتبه نخست را در تولید ماهیان گرمابی در کشور در بین استان های غیرساحلی داراست.

نظرات

captcha